A legtöbben már a kisbaba születése előtt eldöntjük hogy újrapelenkát fogunk használni. Utánaolvasunk, kutakodunk a neten, és végül megrendeljük a számunkra legszimpatikusabbakat. A jelenleg kapható egyméretes pelenkák nagyon vonzóak, hiszen azt ígérik egyetlen befektetéssel újszülöttkortól a pelenkáskor végéig meg van oldva a kérdés.

Nos, nem akarok senkit elriasztani, de a legtöbb újszülöttre bizony nem jók az egyméretes pelenkák. Amikor hazaviszed azt a csöppnyi csomagot, és mellérakod a pelenkát, azt gondolod hónapokba telik míg belenő a gyerek. Hát ha hónapokba nem is, de néhány hét sokszor kell mire a pelenka legkisebb méreten megfelelően áll.

Mit lehet ilyenkor tenni, ha nem akarsz még arra a néhány hétre sem eldobható pelenkát használni?

 A legkönnyebb dolgod akkor van, ha zsebes pelenkákat vásároltál. Ilyenkor elég 3-4 darab újszülött külsőt beszerezni, a Totsbots, Thirsties vagy Bummis külsői nagyszerűek, és azokat használhatod a zsebesek betéteivel.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha így nem működik, akkor a külsők mellé érdemes még beszerezni néhány szintén újszülött méretű prefoldot.Ebből legalább két tucat kell.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az újszülöttek pelenkáját elég gyakran kell még cserélni, ezért erre a rövid időszakra nem érdemes AIO-ból megvásárolni a készletet. Ha valaki mégis ezt szeretné, a TotsBots Teenyfit AIO ideális újszülött méret, belül finom bambuszréteggel és kívül csodás mintákkal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ti milyen megoldást javasolnátok az újszülött időszakra, vagy mi vált be leginkább?

Újszülött fotók: www.pinstripesandpolkadots.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ujrapelenka.blog.hu/api/trackback/id/tr372509706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása