Bemutatjuk júliusi nyereményjátékunk másik versenyzőjét is!


 

 

Ha fontos a nagy nedvszívás, és a természetes anyag akkor a Little Comfort pelenkabelsőiben nem fogsz csalódni. Azt, hogy számodra a Bamboo vagy a Bambee pelenka belső-e az igazi, segítünk eldönteni. Hamarosan következik Bambee bemutató posztunk, és egy összehasonlító poszt is!

 

 

 

A Little Comfort egy írországi családi vállalkozás, akik kiváló minőségű bambusz pelenkabelsőket készítenek.

 

A LC Bamboo az éjszakai pelenkák királya (LC Bambee) mellett a 'kistestvér', egy könnyű, rugalmas bambuszfrottír anyagból készült egyméretes nadrágpelenka belső, amely ideális nappali használatra, de akár éjszakára is, ha babánk nem az a sokat pisilő fajta.

 

A 290g/m2 sűrűségű bambuszfrottír anyag szálösszetétele 80% bambusz és 20% pamut, nagyon puha és rugalmas, még számos mosás után is.  Könnyű anyaga még nagy melegben is szellős viseletté teszi. Vékonyabb anyagának köszönhetően gyorsabban szárad.


 

Két bepatentolható betét tartozik hozzá, a betétek hátoldala szintén bambuszfrottír, a bőrrel érintkező oldala viszont puha szárazontartó polár.


 

A betétek a hasi oldalon 2-2 patenttal rögzíthetőek, és az egyik vagy mindkét betét visszahajtásával a nedvszívás a megfelelő helyen tovább növelhető.

 

Ha babád bőre érzékeny és szeretnéd hogy mindenhol antibakteriális bambusz érintse, akkor neked találtuk ki ezt a rögzítési módot:

 

A nadrágpelenka belső egyméretes, vagyis akár a  teljes pelenkáskort ki tudja szolgálni.

Méretállítás: a pelenka elejét kell lepatentolni, ez egyszeri visszahajtást jelent, nem lesz túl vastag az anyag a baba hasán. Ilyenkor még betétre általában nincs szükség, elegendő maga a nadrágpelenka.


 

Ahogy nő a baba, a belsőt lehet teljes méretén használni, ilyenkor szükség szerint akár egy, akár két betéttel kiegészíthető. 

 

Derékon 2x2 patent rögzíti a pelust, a derékpántok át is lapolhatóak az igazán pici babáknak.

 

Jó hír azoknak, akiknek nagy termetű babájuk van, hogy ehhez a pelenkához kapható derékbővítő is, így nem kell aggódni, hogy túl szorossá válna a pelus a pocakon.

Ehhez a pelenkához külön nedvességzáró külső szükséges, de kialakításának és formájának köszönhetően a legtöbb egyméretes pelenkakülsővel is kompatibilis. (Thirsties, BumGenus, Blueberry, Rumparooz, etc.)

 

Egy kedvező árú pelenkabelső, ami akár 5 darabos csomagban is kapható már 12.000Ft alatt, de  most akár meg is nyerheted, csak játssz velünk júliusi nyereményjátékunkban! Részletek itt!

 

Az MKbaby júliusi nyereményjátékának egyik versenyzőjét, a Wonderoos V2  pelenkát szeretnénk most bemutatni nektek!

 

 Egy kiemelkedő nedvszívású zsebes pelenka, ami ráadásul egyméretes, így a teljes pelenkáskort ki tudja szolgálni. Egy megbízható választás a tapasztalatlan, a mosható pelenkák használatával még csak kacérkodók számára is.

 

A Wonderoos pelenkákat az angliai Hip Hip Baby! gyártja, kiváló minőségben.

 

A pelenka három részből áll, egy zsebes pelenkakülsőből, egy prefold típusú bambusz és egy mikroszálas turbóbetétből.

A zsebes rész kívül plüss - nedvességzáró PUL bevonattal, de létezik poliészter textil külsővel is.

Belül poliészter polár található, ez érintkezik a bababőrrel, és szárazon tartja azt, mivel önmaga nem szív fel nedvességet, csak átvezeti. A polár anyag hófehér, kicsit bolyhos és nagyon puha. Remekül ellenáll a foltoknak.

A comboknál speciális gumirozás véd a szivárgásoktól, nem túl feszes, de nem is túl laza, a tapasztalat szerint vékonyabb és husisabb babákra is jól illeszkedik.

 

A zsebes rész méretállítása patentokkal történik és patentokkal rögzíthető a derékon is.Függőleges irányban 3 állásba lehet állítani a pelenkát, a derékon pedig 2 x 2 patent rögzíti.

Pozitívum, hogy a patentok egymástól nagy szélességben helyezkednek el, így teljes szélességében rögzítik a pelenkát a hason, nem tud a pelus alsó része kicsúszni, ez sokat mozgó babáknál nagy előny.  A derékpatentok át is lapolhatók, így már egész pici babára és kis derékbőségre is beállíthatóak.

 

A patentok a hátoldalon extra megerősítéssel rendelkeznek.

 

 

Gyakran felhozzák indokként az egyméretes pelenkák ellen, hogy a kezdetekben túl nagyok a babán. Ennek az oka, hogy bár a zsebes részt kicsire tudjuk állítani, ugyanakkora betétet kell benne elrejteni, mint nagyobb méreten. Ennél a pelenkánál ez kiküszöbölhető azzal, hogy ilyenkor csak a rövidebb (turbó)betétet kell a zsebbe helyezni, és így kicsi és formás marad a babapopsi. Összességében tehát ez a pelenka valóban ajánlható már újszülött kortól is! (De ha valaki mégis ragaszkodna a méretes pelenkákhoz, azoknak jó hír hogy a gyártó méretesként, 5 különböző méretben is gyártja, Real Easy néven.)

 

Aturbóbetét anyaga 3 réteg mikroszál, így mosás után gyorsan szárad. A piskóta formájú betéten egy patent található, amellyel a pelenka másik betétjéhez rögzíthető. Egyedi módon a nagyobb bambuszbetéten 2 állásban rögzíthető, egy rózsaszín és egy kék patent segítségével. Amint azt gondolom ki lehet találni, a rózsaszín állásban az extra nedvszívást középen biztosítja, ami kislányoknak ideális, míg kék állásban a nedvszívó rész előrébb kerül, kiváló kisfiúknak.

 A turbóbetétre alapesetben nincs szükség, mert a bambuszbetét hihetetlen mennyiségű folyadékot tud felszívni önmagában is, de nagyon sokat pisilő babáknál, vagy ha éjszakára is ezt a pelust szeretnénk használni, akkor javasolt a turbóbetét alkalmazása.

A pelenka másik betétje egy prefold típusú bambuszfrottír betét. 2 réteg puha, apró hurkú bambuszfrottírból van varrva, mérete 36 x 39 cm. A betéten 6 db patent található, 2 a már korábban említett turbóbetét rögzítését biztosítja, 2 x 2 patent pedig az összehajtott betétet rögzíti, így könnyen a zsebbe csúsztatható, nem fog szétjönni, elmozdulni. Háromba hajtva a betét mérete 13 x 36 cm. A betét prefold típusú kialakításának az az előnye, hogy míg a bambusz 60%-kal nagyobb nedvességet tud megkötni, mint a pamut, ugyanakkor emiatt a tulajdonsága miatt lassabban is szárad. Prefoldként, széthajtva a száradásnál a felület megnövekszik, ugyanakkor a vastagság lecsökken, így jelentősen lerövidül a száradási idő, körülbelül egy mikroszálas betét száradási idejével egyezik meg. Ez a betét önmagában is akkora nedvszívású, hogy több órán keresztül is megbízhatóan teljesít. A betét még háromba hajtva is vékony, így a nagy nedvszívás formás külalakkal párosul.

A pelenka kapható darabonként, 3 darabos próbacsomagban, vagy 15 darabos készletben is. A csomagokhoz pelenkázási kiegészítők járnak ajándékba. Hasonló, minőségi zsebes pelenkákkal összehasonlítva az ára kifejezetten kedvező, a 15 darabos készlet is 65.000Ft alatt marad.

Összefoglalva ennek a márkának sikerült ötvözni a nagy nedvszívást a gyors száradással, a baráti árakat a minőséggel. Érdemes kipróbálni, nem fogtok csalódni!

És most akár meg is nyerhetitek ez a nagyszerű pelenkát, vegyetek részt júliusi nyereményjátékunkon!

 

Néhány pontosítással, részletezéssel szeretnénk segíteni a játékot!

A pelenkát ingyen adjuk, de nem automatikusan jár!!!!

1.Ha szeretnéd megnyerni, neked is tenned kell érte, szerepeltetned kell itt hogy mivel pályázol a választott pelusra!

A sorsolás a nyereményjáték blogbejegyzés hozzászólásai között fog történni, nem mi fogjuk a különböző helyekről begyűjteni a 'pályázatokat'. Ahhoz, hogy részt vegyél a sorsoláson, minden részvételi lehetőséget FEL KELL TÜNTETNI EBBEN A BLOGBAN, az adott hónap nyereményjáték posztjánál, hisz így tudunk majd megfelelő sorsolást rendezni! Így ahelyett hogy nekünk kellene összeszedni a játékban résztvevő eseményeket, és akár azon aggódhatnátok, hogy vajon biztosan belekerültetek-e a 'kalapba', ti magatok bizonyosodhattok meg arról, hogy a játékban mindenképpen részt fogtok venni, csak annyit kell tennetek, hogy szerepeltetitek egy bejegyzésben!

Ha valaki nagy lelkesen beírja mivel pályázik, de esetleg elfelejti mellé írni hogy milyen pelust szeretne, és később egy másik hozzászólásban kiegészít, akkor csak az ELSŐ bejegyzés vesz részt a sorsoláson!

2. A játékban az MKbaby (www.MKbaby.hu) hírlevelére feliratkozással és nem a Facebook lájkolással lehet részt venni. Ha viszont lájkolsz minket a Facebookon ÉS válaszolsz heti kérdéseinkre, a kérdéseidre adott válaszaid játszhatnak a nyereményért!

3. A hírlevélre való feliratkozást és az MKbaby webáruházban történő vásárlást is fel kell tüntetni itt a blogon, hisz akkor vehetsz vele részt a játékban!

4. Kérjük szépen, amikor feltüntetitek milyen pelust választanátok, a kiválasztott színt is írjátok meg nekünk, ne csak a márkát!

Amennyiben további kérdéseitek lennének, ne habozzatok feltenni őket!

Remélem, segítettünk!

süti beállítások módosítása