Néhány pontosítással, részletezéssel szeretnénk segíteni a játékot!

A pelenkát ingyen adjuk, de nem automatikusan jár!!!!

1.Ha szeretnéd megnyerni, neked is tenned kell érte, szerepeltetned kell itt hogy mivel pályázol a választott pelusra!

A sorsolás a nyereményjáték blogbejegyzés hozzászólásai között fog történni, nem mi fogjuk a különböző helyekről begyűjteni a 'pályázatokat'. Ahhoz, hogy részt vegyél a sorsoláson, minden részvételi lehetőséget FEL KELL TÜNTETNI EBBEN A BLOGBAN, az adott hónap nyereményjáték posztjánál, hisz így tudunk majd megfelelő sorsolást rendezni! Így ahelyett hogy nekünk kellene összeszedni a játékban résztvevő eseményeket, és akár azon aggódhatnátok, hogy vajon biztosan belekerültetek-e a 'kalapba', ti magatok bizonyosodhattok meg arról, hogy a játékban mindenképpen részt fogtok venni, csak annyit kell tennetek, hogy szerepeltetitek egy bejegyzésben!

Ha valaki nagy lelkesen beírja mivel pályázik, de esetleg elfelejti mellé írni hogy milyen pelust szeretne, és később egy másik hozzászólásban kiegészít, akkor csak az ELSŐ bejegyzés vesz részt a sorsoláson!

2. A játékban az MKbaby (www.MKbaby.hu) hírlevelére feliratkozással és nem a Facebook lájkolással lehet részt venni. Ha viszont lájkolsz minket a Facebookon ÉS válaszolsz heti kérdéseinkre, a kérdéseidre adott válaszaid játszhatnak a nyereményért!

3. A hírlevélre való feliratkozást és az MKbaby webáruházban történő vásárlást is fel kell tüntetni itt a blogon, hisz akkor vehetsz vele részt a játékban!

4. Kérjük szépen, amikor feltüntetitek milyen pelust választanátok, a kiválasztott színt is írjátok meg nekünk, ne csak a márkát!

Amennyiben további kérdéseitek lennének, ne habozzatok feltenni őket!

Remélem, segítettünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujrapelenka.blog.hu/api/trackback/id/tr963056703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása