Bemutatjuk júliusi nyereményjátékunk másik versenyzőjét is!


 

 

Ha fontos a nagy nedvszívás, és a természetes anyag akkor a Little Comfort pelenkabelsőiben nem fogsz csalódni. Azt, hogy számodra a Bamboo vagy a Bambee pelenka belső-e az igazi, segítünk eldönteni. Hamarosan következik Bambee bemutató posztunk, és egy összehasonlító poszt is!

 

 

 

A Little Comfort egy írországi családi vállalkozás, akik kiváló minőségű bambusz pelenkabelsőket készítenek.

 

A LC Bamboo az éjszakai pelenkák királya (LC Bambee) mellett a 'kistestvér', egy könnyű, rugalmas bambuszfrottír anyagból készült egyméretes nadrágpelenka belső, amely ideális nappali használatra, de akár éjszakára is, ha babánk nem az a sokat pisilő fajta.

 

A 290g/m2 sűrűségű bambuszfrottír anyag szálösszetétele 80% bambusz és 20% pamut, nagyon puha és rugalmas, még számos mosás után is.  Könnyű anyaga még nagy melegben is szellős viseletté teszi. Vékonyabb anyagának köszönhetően gyorsabban szárad.


 

Két bepatentolható betét tartozik hozzá, a betétek hátoldala szintén bambuszfrottír, a bőrrel érintkező oldala viszont puha szárazontartó polár.


 

A betétek a hasi oldalon 2-2 patenttal rögzíthetőek, és az egyik vagy mindkét betét visszahajtásával a nedvszívás a megfelelő helyen tovább növelhető.

 

Ha babád bőre érzékeny és szeretnéd hogy mindenhol antibakteriális bambusz érintse, akkor neked találtuk ki ezt a rögzítési módot:

 

A nadrágpelenka belső egyméretes, vagyis akár a  teljes pelenkáskort ki tudja szolgálni.

Méretállítás: a pelenka elejét kell lepatentolni, ez egyszeri visszahajtást jelent, nem lesz túl vastag az anyag a baba hasán. Ilyenkor még betétre általában nincs szükség, elegendő maga a nadrágpelenka.


 

Ahogy nő a baba, a belsőt lehet teljes méretén használni, ilyenkor szükség szerint akár egy, akár két betéttel kiegészíthető. 

 

Derékon 2x2 patent rögzíti a pelust, a derékpántok át is lapolhatóak az igazán pici babáknak.

 

Jó hír azoknak, akiknek nagy termetű babájuk van, hogy ehhez a pelenkához kapható derékbővítő is, így nem kell aggódni, hogy túl szorossá válna a pelus a pocakon.

Ehhez a pelenkához külön nedvességzáró külső szükséges, de kialakításának és formájának köszönhetően a legtöbb egyméretes pelenkakülsővel is kompatibilis. (Thirsties, BumGenus, Blueberry, Rumparooz, etc.)

 

Egy kedvező árú pelenkabelső, ami akár 5 darabos csomagban is kapható már 12.000Ft alatt, de  most akár meg is nyerheted, csak játssz velünk júliusi nyereményjátékunkban! Részletek itt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujrapelenka.blog.hu/api/trackback/id/tr443073230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása