Eljött az ideje az első komolyabb útnak!

Persze voltunk már kisebb-nagyobb kiruccanásokon, de sem a távolság, sem z idő nem jelentett nagy kihívást a mosható pelusainknak.

 

Most viszont itt a nagy pelenKaland, családi esküvő, 200 km és 3 nap, röviden összefoglalva.

Már napok óta járatom az agyam a logisztikán, hiszen nem csak a 3 napi pelenkahasználatot és tárolást kell megoldanom, de az indulás előtt is ki kell okoskodnom az utolsó mosást is, hogy se koszos pelusok ne maradjanak idehaza, se vizesen ne kelljen utaztatnunk a készletünket.

A korábbi útjainkon egy pelenkazsák és egy napi pelenkaadag elég is volt, így nem volt miért az eldobható betétekért nyúlnom, most viszont mindenképpen ki fogom próbálni mind a BG Flip mind a Gro-via eldobható betéteket.

Maga az esküvő is megoldandó feladatot jelent, hiszen őszintén szólva ki az aki teljes gálában lelkesen áll neki a vendégek között pelenkát cserélni.

Mivel Popi már lassan 11 hónapos, és a nagydolgot reggel gyorsan elvégzi, az esküvő idejére nagy valószínűséggel az éjszakai pelusokból fogok választani, a Bambinex egyes méretű belsője még mindig jó rá, és az adja a legkisebb csomagot, és egy Little Comfort Bamboo lesz a másik pelus, amit bevetek, így a pelenkázási intervallumokat kitolhatom legalább 5-6 órára, amikor cserére lehetőség adódik, és nem kell aggódnom a szivárgás miatt.

Milyen szerencsések vagyunk, egyébként, hogy már a pelust is az esküvő színvilágához tudjuk választani :) Ezen az esküvőn a Pink a fő szín, így Popi a ceremónián Gro-Via Cosmic Pink AIO-ban fog feszíteni, a lagziban pedig BG Flip Zinnia és Thirsties Alice Brights fog kivillanni a csini ruhája alól :)

 

 

 

 

 

 

 

A pelenkákat a szállásunkon át fogom öblíteni, mosószernek egy kis flakonos gall szappant viszek, gyűjteni pedig a két közepes méretű pelenkazsákunkba tervezem.

A zsebes pelusokat valószínűleg idehaza hagyom, egyszerűen azért mert várhatóan nagyobb helyet foglalnának el, mint külsőbe hajtott prefik, tetrák és betétek, valamint éjszakai belsők.

A tetrákat mindenképpen szeretném használni, mert mosás után várhatóan ezek száradnak majd a leghamarabb, és újra használni tudjuk őket.

 

Hát, ezek a tervek, így indulás előtt, majd beszámolok, hogyan is sikerült a mi nagy pelenKalandunk :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujrapelenka.blog.hu/api/trackback/id/tr82930902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása