Folytatódik az MKbaby nyereményjátéka!


 

Nyerj egy pelenkát vagy pelenkázási kiegészítőt :)

 

Decemberig minden hónapban felajánlunk a nyertesnek nem csak egy nagyszerű pelenkát vagy pelenkázási kiegészítőt teljesen ingyen, hanem még választási lehetőséget is adunk!

Minden hónapban két márka vagy pelenkatípus verseng a kegyeitekért, és a nyertes döntheti el melyiket választja! A megmaradt versenyző a következő hónapban újra versenybe száll egy másik termékkel!

 

Bemutatjuk szeptemberi versenyzőinket! 

          Blueberry Coverall  VS   Little Comfort Bamboo 

 

 

    

 

  

 

 

 

 

 

 

Szeptemberben egy vidám mintás Blueberry Coverall pelenkakülső versenyez az előző forduló megmaradt pelusával,a  batikolt piros (esetleg natúr) Little Comfort Bamboo nadrágpelenka belsővel!


 

Mit kell tenned ha Te szeretnél nyerni?


 

Regisztrálj az MKbaby webáruház hírlevelére, és/vagy

vásárolj az MKbaby webáruházban (www.mkbaby.hu), és/vagy

kövesd az MKbabyt a Facebook-on és mesélj arról, te hogyan pelenkázol!

 

EZUTÁN!

 

Olvasd az ujrapelenka blogot, ahol minden hónapban szerepelni fog, melyik két pelenka versenyez a kegyeidért! Írd meg az aktuális nyereményjáték poszthoz kommentben a 3 fenti lehetőségből melyike(kke)l pályázol és azt is melyik pelenkát/színt választanád, ha te lennél a nyertes!

HA EZT A LÉPÉST ELMULASZTOD,NEM VEHETSZ RÉSZT A SORSOLÁSON!

Vagyis mindegy melyik módo(ka)t választod a játékban való részvételre, azt a blogon meg kell erősítened a választott nyeremény megnevezésével!

A beazonosíthatóság érdekében mindhárom esetnél tüntesd fel a hozzászólásban hol és mikor játszottál (pl Facebook 2011.07.01. 01.óra 11.perc, vagy rendelés 2011.07.23. 23.óra 23perc)  és azt is, melyik nyereményt választanád!!!

 

A nyereményjáték mindig a hónap első napján kezdődik és a hónap utolsó napjáig tart. A nyertest sorsolással választjuk ki és a következő hónap 3. napjáig értesítjük.

 

Ha mindhárom lehetőséget kihasználod, megsokszorozhatod az esélyed a nyerésre!

Sok szerencsét!

 

Apróbetűs részek:

Minden regisztráció csak egyszer játszik, a regisztráció hónapjában.

Minden MKbaby webáruházban leadott rendelés játszik, a rendelés leadásának időpontja határozza meg, hogy melyik hónapban. Egy vásárló több rendeléssel is játszhat.

A Facebook oldalon lájkold az MKbaby-t, majd mesélj nekünk arról, te hogyan pelenkázol! Mi kérdezünk, te válaszolj, majd jelezd a blogban és így bekerülsz a sorsolásba. Egy válaszadó többször is válaszolhat.

 

Néhány szó a sorsolásról:

A nyereményt az aktuális nyereményjáték blogbejegyzés kommentjei között sorsoljuk ki.

'Rontott' hozzászólást nem veszünk figyelembe, nem törlünk, de nem is nyerhet. Ezért kérjük, ne felejtsetek ki semmit a hozzászólásból!

Az a nyertes, akinek a hozzászólását a random.org független programja elsőnek kiválasztja ÉS szerepel benne, hogy mivel játszott és mit szeretne nyerni! Ha a program érvénytelen kommentet sorsol, a sorsolást megismételjük!

Minden esetben ellenőrizzük, hogy a kiválasztott kommentben megjelölt esemény valós-e, érvényes-e.

Bár a korábbi nyertesek kedvét nem akarjuk elvenni a részvételtől, így ők is minden hónapban újra játszhatnak, de fenntartjuk a jogot az újrasorsolásra, ha valaki olyan szerencsés, hogy harmadik alkalommal is őt választja a gép. A játék tisztaságának érdekében ezt, reméljük, mindenki el tudja fogadni.

És hogy a szerencséjének más is örüljön a nyertesektől két dolgot kérünk: először is erősítsék meg a Facebookon, hogy megkapták a nyereményt, valamint egy terméktesztnek is örülnénk, melyet a blogban jelentetnénk meg.


 

Sokan félnek a valódi AIO pelenkáktól, és szinte mindenki a lassú száradással és a terebélyes fenékkel azonosítja őket.

 A Gro-Via-nak sikerült mind a két területen nagyszerűt alkotnia, és létrehozott egy bevarrt betétes egyméretes pelenkát, ami ugyanakkor rendkívül gyorsan szárad és ruha alatt szinte észrevétlen.

 Nem véletlen, hogy a babble.com 2011 szavazásán az olvasók ezt a pelenkát választották a legjobb AIO pelenkának!

 

 

A Gro-Via AIO kívül puha poliészter textil, TPU nedvességzáró bevonattal, belül bőrbarát pamut jersey.

 

  

 

A pelenkában két betét található, egy a pelenka derékrészéhez van varrva, átlagos esetben ez akár önmagában is elegendő. Ha a nedvszívás növelésére van mégis szükség, a bevarrt nyelv hátoldalához patentolható egy további betét.

 

  

   

(És hogy mennyit bír ki ez a kétbetétes kombináció? Egy alkalommal előfordult nálunk, hogy ez a pelenka maradt fent alváshoz, és szivárgás nélkül átvészeltük az éjszakát! :) Persze ez szükségállapot volt, a Gro-Via AIO nem éjszakai használatra tervezett pelus, de napközben 4-4,5 órával könnyedén megbírkózik.)

A pelenkának különleges megoldása a derékon való rögzítés, ezzel a megoldással nincs többé elálló nadrág, szépen simul a hason. Fontos azonban megjegyezni, hogy feladásnál, mindig a betét kerüljön a baba hasához, majd arra hajtsuk a rögzítő füleket, és úgy patentoljuk a pelenka elejét, ellenkező esetben (ha a fülek közvetlenül a hashoz érnek), kivezethetik a nedvességet, hiszen semmilyen nedvszívó funkcióval nem rendelkeznek.

    A pelenka kifejezetten keskeny fazonú, szépen formázott, nagyon kis csomagot ad a papabopsin. Combgumirozása nagyon jól véd a szivárgások ellen, de ugyanakkor gyöngéd a bőrhöz.

 

 

Egyméretes, így az elején 3 patentsorral lehet beállítani a megfelelő méretet. Mivel a betétek hossza a teljes méretű pelenkához méretezett, újszülöttekre, vagy kis babákra csak a bevarrt betétet használjuk a pelenkában, azt is félbehajtva, így tökéletesen fog illeszkedni a babára.

 

 

Legnagyobb méretre állítva a pelenka leginkább kisbugyira hasonlít, emiatt sokan használják leszoktató pelusként is, és a rugalmas oldalsó fülek is segítik a könnyű letolást és felhúzást.

 

 

 

A Gro-Via AIO-t pasztell színekben és vidám mintákkal is gyártják.Érdemes kipróbálni!

 

 

És most akár meg is nyerhetitek, még nem késő részt venni augusztusi nyereményjátékunkban!

Még néhány kép kedvcsinálónak:

 

 

 

További csodálatos képek itt:

www.hauteclothedbuns.com/

süti beállítások módosítása