Sok mosható pelenka van, ami kiválóan teszi a dolgát nap mint nap, de nem igazán kötődünk hozzájuk. A készletünk szorgalmas hangyái, amelyek minden fakszni nélkül teszik a dolgukat, egyszerűen, mert egyszerűek.

De mindenki fiókjában, szekrényében, dobozában, vagy csak álmaiban és vágyaiban van egy két olyan pelenkagyönyörűség, amihez különleges vágyódás, ragaszkodás, érzelem köti.

Ha pelenkázásról van szó, számtalanszor hallottuk már azt a kifejezést, hogy felfordul a gyomra, na de hogy kicsordul a nyála?

Ha eldobható pelenkákról van szó, valószínűleg soha. De az újrapelenkák között bizony van jó pár, ami megdobogtatja a szívünket és láttán szaporábban kezdjük a levegőt venni, sőt már titokban azon morfondírozunk hogyan tudnánk a jövő havi költségvetésből az árát kiszorítani.

Nekem is van néhány ilyen álompelenkám, szóljon ez a sorozat róluk!

Rögtön a legújabb kedvencemmel kezdeném, ami a Blueberry Bambusz :)

Ez az egyméretes zsebes pelenka akár éppen olyan is lehetne, mint bármelyik másik zsebes pelenka.

Patentos állítási lehetőség fent és lent, a magasságot 3 x 3 patenttal lehet állítani (kedvelem azokat a pelenkákat, ahol középen is van patent, így nem tud az anyag 'kinyílni' és szebben fekszik) a bőséget pedig 2 sor patenttal állíthatjuk.

 

 

 

 

Két mikroszálas betét tartozik hozzá egy kisebb méretű és egy nagyobb félbehajtható, ami két állásba patentolható. Ezzel kiküszöbölhető az egyméretes pelenkák nagy problémája hogy kis méretre állítva nehéz elrejteni a túl nagy betétet, ami nagyon bumfordivá teszi a legtöbb pelust.

 

Ennél a pelenkánál kis méretre állítva használhatjuk a kis betétet vagy a nagyot akár háromba hajtva, éjszakára viszont a kisbetét épp befér a nagy patentjai közé, így egyként, könnyen megtömhető a zseb, ráadásul nagy nedvszívást érhetünk el vele.

 

 

 

Mondhatnánk eddig még semmi különös!

 

Ami igazán különlegessé teszi ezt a pelenkát az a külső és a belső anyaga.

 

Kívül csodásan puha plüss, belül viszont a legfinomabb bambuszvelúr. Hihetetlen egy ilyen pelenkát megfogni, a legpuhább plüssjátékoknak vagy kölyökállatoknak ilyen selymes tapintású a bundája!

 A bébiplüss belső bambuszból készült, így nem csak hihetetlenül finom tapintású, de természetesen antibakteriális hatású is, ideális érzékeny bőrű babáknak.

A varrása nagyon szép, precíz munka.Belül a patentok extra megerősítést kaptak.

 

Erős combgumírozása véd a szivárgástól.

Bár egyméretes pelenka, újszülötteknek valószínűleg akkor is túl nagy lenne. De 2-3 hónapos kortól kezdenek az egyméretes pelenkák igazán passzolni, és onnantól szerintem ez lehet minden pelenkázó szülő gyönyörűsége, egy igazi kimenős, villantós, essen-le-az-állad pelenka!

süti beállítások módosítása