Nyereményjátékkal vár az MKbaby!

 

Ajándék pelenka vagy pelenkázási kiegészítő!

 

Decemberig minden hónapban felajánlunk a nyertesnek nem csak egy nagyszerű pelenkát vagy pelenkázási kiegészítőt teljesen ingyen, hanem még választási lehetőséget is adunk!

Minden hónapban két márka vagy pelenkatípus verseng a kegyeitekért, és a nyertes döntheti el melyiket választja! Ráadásul még az adott pelenkatípuson belül is maga választhat, milyen színt vagy mintát szeretne!A megmaradt versenyző a következő hónapban újra versenybe száll egy másik termékkel!

 

Bemutatjuk júliusi versenyzőinket!

 

Little Comfort Bamboo  VS   Wonderoos V2

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

A piros sarokban egy különleges, piros batikolt vagy natúr színű Little Comfort Bamboo nadrágpelenka belső várja szerető gazdáját!

 

A kék sarokban a Wonderoos nagyszerű zsebes pelenkája dupla betéttel, kiemelkedő nedvszívással!  Ice Cream vagy Citrus Spots színben.

 

Mit kell tenned ha Te szeretnél nyerni?

 

Regisztrálj az MKbaby hírlevelére, és/vagy

vásárolj a www.mkbaby.hu-n, és/vagy

kövesd az MKbabyt a Facebook-on és mesélj arról, te hogyan pelenkázol!

 

Olvasd az ujrapelenka blogot, ahol minden hónapban szerepelni fog, melyik két pelenka versenyez a kegyeidért! Írd meg kommentben a 3 fenti lehetőségből melyike(kke)l pályázol és azt is melyik pelenkát/színt választanád, ha te lennél a nyertes!

HA EZT A LÉPÉST ELMULASZTOD,NEM VEHETSZ RÉSZT A SORSOLÁSON!

Vagyis mindegy melyik módo(ka)t választod a játékban való részvételre, azt a blogon meg kell erősítened a választott nyeremény megnevezésével! A beazonosíthatóság érdekében mindhárom esetnél tüntesd fel a hozzászólásban hol és mikor játszottál! (pl Facebook 2011.07.01. 01.óra 11.perc, vagy rendelés 2011.07.23. 23.óra 23perc)

 

A nyereményjáték mindig a hónap első napján kezdődik és a hónap utolsó napjáig tart. A nyertest sorsolással választjuk ki és a következő hónap 3. napjáig értesítjük.

 

Ha mindhárom lehetőséget kihasználod, megsokszorozhatod az esélyed a nyerésre!

Sok szerencsét!

 

Apróbetűs részek:

Minden regisztráció csak egyszer játszik, a már korábban regisztráltak a júliusi nyereményjátékban vesznek részt.

Minden MKbaby webáruházban leadott rendelés játszik, a rendelés leadásának időpontja határozza meg, hogy melyik hónapban. Egy vásárló több rendeléssel is játszhat.

A Facebook oldalon lájkold az MKbabyt, mi pedig minden héten felteszünk egy kérdést, arról, hogy Ti hogyan pelenkáztok, ha válaszolsz, bekerülsz a sorsolásba. Egy válaszadó többször is válaszolhat, de egy kérdésre egy választ veszünk figyelembe a sorsolásnál. FIGYELEM! Egy hónapban az minimum 4 kérdés, tehát ha minden kérdésre válaszolsz, megnégyszereződik az esélyed a nyerésre!

A sorsolást független programmal végezzük, és bár a korábbi nyertesek kedvét nem akarjuk elvenni a részvételtől, így ők is minden hónapban újra játszhatnak, de fenntartjuk a jogot az újrasorsolásra, ha valaki olyan szerencsés, hogy harmadik alkalommal is őt választja a gép. A játék tisztaságának érdekében ezt, reméljük, mindenki el tudja fogadni.

És hogy a szerencséjének más is örüljön a nyertesektől két dolgot kérünk: először is erősítsék meg a Facebookon, hogy megkapták a nyereményt, valamint egy terméktesztnek is örülnénk, melyet a blogban jelentetnénk meg.


süti beállítások módosítása