Lezajlott a nagy kirándulás, és szerencsére pelenkázási szempontból minden gond nélkül!

Alapvetően amit elképzeltem, az működött is, kivéve a mosás részét, lehetőség még csak lett volna rá, idő nem volt. (Nem is tudom, így utólag, mire is számítottam, egy esküvői forgatagban nem sok szabadideje marad az embernek, főleg akkor nem, ha az egy szem öccse nősül :))

A mosásból végül csak öblítés lett, és úgy tároltam a használt pelusokat az én kis megbízható cipzáros Bummis pelenkázótáskámban, a mérete épp elég volt a 3 napi készletnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Használtam néhány eldobható betétet is, és nagyon furcsa volt kukát keresni nekik. Mind a Flip, mind a Gro-via eldobható betét jól teljesített, egyedül a külsőt (Weehuggers) kellett egy mérettel kisebbre venni, hogy jobban rögzítse a betéteket elmozdulás ellen.

Az esküvőn pedig jól működtek az éjszakai nadrágbelsők, így nem kellett azon aggódnom, hogy már ideje van a cserének, amikor volt néhány percnyi szünet a programban, akkor kényelmesen váltottunk pelenkát.

Nagyon jól működött itt is az EC-lájt, (ahogy eddig is) minden szilárd termés a vécében landolt, így arra nem volt gondunk egész úton.

Amit végül nem nagyon használtunk, azok a tetrák, mivel nem volt idő mosni, de azt hiszem, már alig várom következő kiruccanásunkat, ezúttal egy hét a Velencei tónál, hogy ezt is kipróbáljam :)

Meg kell mondjam, engem nagy elégedettséggel töltött el az, hogy a mosható pelenkák ilyen jól teljesítettek, és bebizonyosodott, hogy nem csak otthon praktikusak, valamint hogy nem nehezebb őket használni útközben sem, mint az eldobhatókat.

süti beállítások módosítása