Pelenkamosás egyszerűen!

Címkék: pelenkamosás

2011.04.11. 12:57

Megint itt az ideje egy videónak a pelenkákról: most éppen arról mennyire egyszerűen is lehet ezt csinálni :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujrapelenka.blog.hu/api/trackback/id/tr22816809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PGÁgnes 2011.04.19. 14:44:06

Ez igazán szuper! Jó ötleteket is láttam benne. Esetleg lenne ötleted a már nem teljesen anyatejes, félig emésztett répa, banán, alma stb kimosáshoz is? (prefoldok, külsők) Mert ha jól láttam, nem öblítetted elő a pelusokat. Azért kakival együtt nem tenném be a mosógépbe... Bocs, ha vulgáris voltam, de hát gyerekekről van szó.

SweetTrix 2011.05.21. 13:08:37

Mi ahányan vagyunk a barátnőimmel, annyiféleképpen csináljuk :)

Mi EC lájttal próbálkozunk, így a nagydolgok főképp a WC-ben kötnek ki. Valaki a kimosott popsitörlőt, van aki pólóból pulcsiból szabott kakifogót használ, arról borítja a termést a vécébe, és sokszor elég csak ezt a kakifogót kiöblíteni.
Aztán ott vannak a nagyszerű, eldobható kakifogó papírok, ami mehet egyenesen a WC-be.
Kakis pelust érdemes átöblíteni, de a pisist sokszor nem szükséges. Persze vannak időszakok, például fogzás idején, amikor erős szaga lesz a pelenkának, olyankor saját érdekünkben öblítsünk egyet, de ezek az időszakok általában hamar elmúlnak.
süti beállítások módosítása